Totul despre Metin 2

Metin 2
Totul despre Metin 2 ! Jocuri Online Gratis : Metin 2! Totul despre : Metin 2 poate fi considerat un joc de actiune Orientala medievala, este un MMOPRG gratuit 3D cu un sistem de lupta dinamic, o poveste fascinanta in care poti purta lupte medievale sau fi ales regele unui imperiu.

Metin 2 este un MMORPG oriental action. Este creat de Ymir si publicat de GameForge 4D. Actiunea se petrece intr-lume fantastica a artelor martiale. Lupti alaturi de Dragon God impotriva influentelor negative ale pietrelor Metin (Metin Stones) care otravesc pamantul tau natal.

Prima alegere o facem intre imperii. Va trebui sa alegi un imperiu dintre cele 3, iar toate caracterele create ulterior. Diferenta intre ele sunt hartile, cateva misiuni si cateva caractere.

Muzica este in pas cu feelingul jocului, aceleasi ritmuri de rock va vor urmari si in timpul jocului, uneori devenind enervante.

Introducerea in story este inexistenta, lipsa cinematics-urilor si a unei povesti dauneaza grav jocului.

Exista doar o rasa, adica Humans. Poti insa alege clasa. Warrior , Ninja, The sura si Shamans. Fiecare clasa are 2 infatisari default.

Shamanii sunt caracterele de suport ale jocului. In functie de specializare pot avea vraji pentru intarirea atacurilor aliatilor sau de healing.

The Sura sunt luptatori cu puteri magice, fiind de partea raului. Poti alege sa manuiesti arme de close range sau sa folosesti doar attack spells.

Ninja sunt ucigasi profesionisti. Se bazeaza pe agilitate si viteza, avand cea mai mare dexteritate din joc.

Warrior-ii poarta Heavy armour si ca in orice alt joc sunt cei mai puternici la close combat.

Este un joc koreean, iar traducerea a fost facuta in germana si engleza. Acest lucru se resimte, foarte multe texte inca contin caractere koreene sau cuvinte din germana.

Inventarul este mai mult decat incapator iar bara de skill-uri are doar 8 locuri (primele 4 le puteti accesa prin cifrele 1-4 iar restul prin F1-F4).

La moartea caracterului aveti 2 optiuni, pornirea din cel mai apropriat oras sau reinvierea pe loc. Penalitatea de moarte este un functie de zeul Dragonului. Daca alegi prima varianta, de respawn in acelasi loc poti avea nesansa sa pierzi experienta, DragonGod decide. Nu poti pierde item-uri sau sume de bani.

Calare

Prin un ticket sau prin un quest,pentru dobandirea skill-ului,pe care il poti face de la level 25 poti avea un cal. Abilitatile calului se imbunatatesc doar daca il folosesti. La levele mari poti ajunge sa lupti de pe el.

Gameplay

Miscarea se poate face si din taste si cu ajutorul mouse-ului. Chiar daca exista transparenta obiectelor cand se interpun intre camera si caracter, avatar-ul nu va sti sa isi croiasca singur drum pe langa un alt caracter sau un obiect.

Emotes-urile sunt putine si nu pot fi efectate decat daca dispuneti de un emotion mask.

PvP in zonele libere se poate face doar de comun acord. Practic provoci inamicul la duel si daca accepta, lupta poateincepe. Experienta in party se poate imparti egal sau fiecare in functie de ce level are.

Concluzia, un alt joc din seria MMORPG -urilor koreene. Grafica lasa de dorit, mai au de munca la traducerea integrala a jocului. Jucatorul nu este introdus in poveste inca de la inceput. Zonele de hunting parca sunt pregatite pentru un numar mare de jucatori, fiind suprapline de mobi iar timpul de respawn fiind unul mic ... Citeste mai departe Jocuri : despre metin 2

Un comentariu:

  1. Lumea Metin2 este impartita in 3 regate: Chunjo (galben), Jinno (albastru), Shinsoo (rosu).
    Fiecare taram se extinde peste trei harti (Map1, map2 si zona breslei), care sunt conectate prin portaluri.
    Exista, de asemenea, o gama de harti neutre in care toate cele 3 taramuri se intalnesc.

    Chunjo ~ regatul galben
    Taramul Chunjo este partea de Vest a continentului.
    Legenda spune ce a fost intemeiat de Yoon-Young, unul din verii fostului imparat. Vastele puteri magice ale sotiei sale l-au ajutat sa descopere la timp pericolul Pietrelor Metin. In nenumarate randuri a recomandat initierea masurilor de siguranta impotriva Pietrelor Metin dar nu a fost luat in seama. Astfel, el si-a condus armata intr-o rebeliune impotriva vechiului imperiu. Dupa dezintegrarea vechiului imperiu, Chunjo inca este implicat intr-o batalie deschisa cu Imperiile din Est si Sud.
    Scopul lor este sa aiba controlul intregului continent si sa invinga cresterea puterii a Pietrelor Metin.
    Map1 ~ Joan
    Map2 ~ Bokjung
    Zona breslei ~ Waryong

    Jinno ~ regatul albastru
    Imperiul Jinno este situat in partea de Est a continentului.
    Acest imperiu a fost intemeiat pe baza unei puteri militare iar populatia este agresiva si combatanta.
    Liderul Imperiului Jinno este Ee-Ryoong, fiul fostului imparat. El crede ca poate reuni vechile imperii folosindu-se de armata sa.
    Temerile despre implicarile sau efectele adverse ale Pietrelor Metin au fost ignorate oficial dar Ee-Ryoong incearca in secret sa gaseasca o cale pentru a folosi puterea mortala a Pietrelor Metin in scopuri militare.
    Map1 ~ Pyungmoo
    Map2 ~ Bakra
    Zona breslei ~ Imha

    Shinsoo ~ regatul rosu
    Imperiul Shinshoo se afla in partea de Sud a continentului.
    Principala activitate a populatiei este comertul.
    Creat de Yoon-Yoing, dupa dezintegrarea vechiului imperiu, comertul in zona estica s-a transformat intr-o afacere profitabila. Conflictele avute de Shinsoo cu Imperiul occidental au pus in pericol calea comertului. Cand au descoperit pericolul provocat de Pietrele Metin, mercenarii s-au inarmat.
    Scopul lor este sa se apere de atacurile occidentale, sa redeschida calea comertului si sa reuneasca vechile imperii intr-un singur Imperiu, al lor.
    Map1 ~ Yongan
    Map2 ~ Jayang
    Zona breslei ~ Jungrang

    Zone neutre, in care regatele se intalnesc sunt:

    Muntele Sohan sau tara de gheata, este regatul inghetat condos de 9 cozii. In el se gasesc:

    RăspundețiȘtergere