adauga un mesaj de iubire

Adauga un mesaj de iubire  pentru ca toata Romania sa stie cat de mult iubesti !
Cateva cerinte sunt necesare sa le respectati pentru a adauga un mesaj de iubire:
  • este necesar sa mentionezi de la cine este mesajul de iubire si prenumele persoanei careia ii este destinat mesajul de iubire;
  • puteti folosi nick-urile de pe Chat sau  puteti folositi prenumele voastre reale;
  • evitati cand adaugati mesajul de iubirei sa folositi numai cu caractere mari;
  • verificati ortografia inainte de a adauga mesajul de iubire;
  • fiti originali: nu incercati sa copiati doar texte din alta parte. 

Adauga putin mai jos intr-un comentariu mesajul tau de iubire.

    3 comentarii:

    1. De la Cosmin te iubesc Andreea :
      "Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt"

      RăspundețiȘtergere
    2. Eu caut o gagika buna dar nu gasesc, daca vreuna din voi cititi mesajul meu de iubire si vreti sa va combinati asta este id meu de mess gameboy_reaper.2009 :
      Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa ? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare.. Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna

      RăspundețiȘtergere
    3. Dragostea… m-am gandit recent cum as incerca eu sa definesc acest sentiment divin pentru ca sa fim seriosi nu putem sa definim dragostea, nu o putem cuprinde cu ratiunea ca pe un fenomen stiintific, ea e si va fi un sentiment ceresc incredintat noua oamenilor, un sentiment care ne starneste dorul dupa infinit dupa acea dorinta de a pereniza clipa dorita, sa nu ramana doar un moment in existenta noastra efemera… sa dureze vesnic… cand e vorba de dragoste ne dorim atemporalitate… ceva in genul Romeo & Julieta sau cel putin Edward & Bella din acea cunoscuta serie Twilight… asadar punem dragostea in raport cu timpul ne dorim din rasputeri ca dragostea sa invinga, sa nu fie o lupta cotra morilor de vant…dar oare va invinge?? Poate raspunsul la aceasta intrebare ma framanta mai mult decat ar trebui, dar pe voi nu?

      RăspundețiȘtergere