Sunt blogger, deci exist ?

- Sunt blogger, deci exist ? Orice om prin faptul ca detine un blog, este transformat in mod automat in blogger, iar daca ai ajuns un mare blogstar, gradul o sa fie determinat page rank , iar daca PR-ul este mai mare sau cel putin egal cu 4 epoleti cu stelute esti General Blogger!  
 Dar nu multi se pot bucura de o asemena recunostinta din partea lui Google,  de aceea am adus in discutie acest subiect: Sunt blogger, deci exist? 
Greu de spus daca existi fara vreo steluta de page rank de la Google,  iar pentru a mai reduce acest deficit de stelute pe bolta blogului dumneavoastra am incercat prin campania "Sunt Blogger bun dar nu ma vede NIMENI"
un proiect de colaborare care are drept scop promovarea fiecarui blogger indiferent de stelutele primite de la Google. Daca sunteti interesat de acest tip de colaborare sau vi se pare ca acest proiect nu este unul viabil, lasati un comentariu subiectiv putin mai jos, pentru ca aici conteaza si parerea ta, oricare ar fi ea!

Un comentariu:

  1. Eu stau si ma intreb de ce nu a postat nimeni la subiectul acesta. Oare blogerii mari (a se intelege PR mare) nu vor sa ii ajute si pe cei care inca invata? Nu zic ca toti care si-au facut deja un nume sa promoveze pe cei mici, dar sunt bloguri de calitate, care sunt insa la inceput doar. Un mic ajutor le-ar prinde foarte bine.
    Eu sunt de acord cu o astfel de campanie si as participa cu placere. Daca pana la urma va hotarati sa faceti ceva chiar sunt interesat.

    RăspundețiȘtergere