Chat Slatina

Chat Slatina
Chat Slatina .Cauti fete si baieti din Slatina pentru a sta de vorba pe chat. Comunitatea de chat Slatina si Myrochat va asteapta pentru intalniri si discutii online pe toti slatinenii si toti romanii de pretutindeni.
Daca esti din Slatina si vrei sa demonstrezi ca slatinenii sunt cei mai tari din Romania te asteptam pe chat-ul Myrochat.

8 comentarii:

 1. eu sunt din slatina si sunt mandru ca traiesc aici. Nu este Slatina cel mai mare oras , dar , este printre cele mai frumoase din romania

  RăspundețiȘtergere
 2. Divortat, 43 ani, fumator ( fara alte vicii ), muncitor, serios, salariat (cu serviciu stabil in Slatina), posesor a 2 proprietati in com. Maruntei, sat Balanesti, doresc sa cunosc doamna serioasa pentru o relatie stabila.
  telefon 0746.180.825

  RăspundețiȘtergere
 3. Șatenă și sexy, implant mamar, 1,70, 55 kg, 25 ani cu multă pasiune, finețe, experiență, igienă, intimitate la domiciliul meu sau deplasare hotel. Tel. 0764.718.605

  RăspundețiȘtergere
 4. Tânăr divorțat, 33 ani, doresc cunoștință tânără pentru căsătorie. Tel. 0785.576.964.

  RăspundețiȘtergere
 5. Unde pot pubica si eu fotografiile de pe blogul meu , eu sunt din slatina si sunt sigura ca Slatina este cel mai frumos oras din romania.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am intrat pe chat, si normal ca noi cei din Slatina suntem cei mai tari!

  RăspundețiȘtergere