Plantele Etnobotanice

Platele etnobotanice sau Fabrica de iluzii .
Se pare ca sunt 3000 de romani consumatorilor de ierburi halucinogene, in urma studiului realizat de cei de la PRO Tv si foarte probabil numarul acestora este si cel real. In schimb eu sunt de alta parere, eu cred ca numarul acestora a crescut odata cu majorarea preturilor la tigarile din tutun. "De ce sa arzi banii pe tutun sa bagi cancer in plaman si pentru a reduce toxicitatea din organism ne dam toti pe etnobotanism" sa fim seriosi, pentru ca suntem saraci dar pretentiosi. (nu am o ceapa, tai un pui si nemancat tot nu ramai) Este o gluma, sa ne mai relaxam putin pentru ca acesta este scopul sa ne relaxam cu tahicardie pentru ca " Noi ne adresam in special acelor colectionari privati pasionati de plantele etnobotanice rare".
Colectionare placuta la tamaie, patrunjel sau ciuperci, ca o sa ragaiti a pomana de sase. Acum sunt sigur ca am deranjat un numar important de greierasi sau lacuste, pentru ca in viziunea lor de ierbivori, pardon, vegetarieni sunt deja un "moralist" cu fundul in sus. Si daca totusi vor relaxare sa se duca la SPA sa se mai spele , caci relaxarea profunda pe betonul din scarile de bloc in general cam strica.

 


3 comentarii:

  1. nu sunt plante botanice ba, sunt ierburi bune pentru casa sufletului............ ha hah haha

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa scriem si noi un articol despre toti care au visul de a ajunge un mare personaj prin articole pentru care exista deja multi altii fara viata inafara PCului.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba sa stii ca ai dreptate .. sunt multi care baga in ei ingrasemant de flori

    RăspundețiȘtergere